Algemene Voorwaarden & Privacybeleid

Welkom op de website van Projectweb. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u de website gebruikt.

  1. Inleiding Projectweb is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van op maat gemaakte softwareoplossingen. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die worden aangeboden op deze website.

  2. Gebruiksvoorwaarden Door deze website te gebruiken, garandeert u dat u zich zult houden aan deze Algemene Voorwaarden. U mag de informatie op deze website niet kopiëren, reproduceren, distribueren, publiceren of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Projectweb.

  3. Aansprakelijkheid Projectweb streeft ernaar om informatie op deze website correct en actueel te houden, maar garandeert niet de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid voor een bepaald doel van de informatie. Projectweb is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

  4. Privacy Projectweb verzamelt persoonlijke informatie van bezoekers van deze website om hun vragen te beantwoorden en om hen op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten. Projectweb zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is voor de uitvoering van de gevraagde diensten.

  5. Intellectuele eigendom Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, grafieken, logo's, knoppen, pictogrammen, audio en software, zijn eigendom van Projectweb en zijn beschermd door auteursrecht, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten.

  6. Wijzigingen in deze voorwaarden Projectweb behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren.

  7. Toepasselijk recht en jurisdictie Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met het Belgische recht. Elk geschil dat voortvloeit uit of verband houdt met deze voorwaarden, zal worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van België.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Top